Фільтри
Ціна
Виробник
Код: GM1311
BENETECH
290 грн.
: 2
Розміри: 242x33x18 мм
Напруга живлення: 3 В
Живлення: CR2032
Зберігання даних: Ні
Підсвічування екрану: Ні
Автоматичне відключення: Так
Точність вимірювання температури: ±1 °С
Відгуки до товарів
Харчовий термометр (від -50 до 300... (GM1311)
Дата публікації: 1 год назад
5 5 Оцінка:
Не врет, батарейка в комплекте. Тот случай, когда полезная штука не за все деньги мира
Подробнее

Харчовий термометр - це пристрій аналогового або цифрового типу, призначений для вимірювання температури харчових продуктів або страв, наприклад, запеченого/замороженого м'яса або йогурту. Сьогодні є безліч моделей термометрів для харчових продуктів, які можна використовувати в промислових та домашніх умовах. У компанії «Гранд Інструмент» ви можете купити харчовий термометр з доставкою в будь-яке місто.

Як працює термометр для харчових продуктів?

Аналогові харчові термометри сучасного типу є біметалічні термометри, що складаються з зонда, призначеного для безпосереднього контакту з середовищем. Усередині зонда знаходиться котушка, яка виготовлена ​​з двох різних металів. Один з них розширюється за більш низької температури, ніж інший, викликаючи обертання біметалічної котушки, яка підключена до голки датчика. Стрілка обертається при підвищенні температури у зоні вимірювання датчика. Недоліком такого термометра є те, що зона вимірювання становить понад 2 см і відображає середню температуру цієї зони. Тому для тонших зрізів м'яса складно отримати точні показники температури, що робить їх використання для стейків, шматочків курки або риби скрутним. Цей вид вимірювальних пристроїв підходить для великих смажених (наприклад, індички або курки) або рідких страв (наприклад, супів або жаркого) у глибоких ємностях. Крім того, ці типи термометрів також необхідно регулярно перевіряти на точність та калібрувати, регулюючи болт під циферблатом.

Цифровий харчовий термометр сучасного типу має три основні типи датчиків, що реагують на зміну температури продуктів:

  • термопари;
  • термістори;
  • резистивні датчики (RTD).

Пристрої, що працюють на термопарах, є найбільш поширеними в харчовій промисловості та ресторанному бізнесі. Вони мають великий діапазон робочих температур серед усіх термометрів для харчових продуктів. Як і в згаданих вище біметалевих термометрах, в термопарах використовуються два різні метали або сплави. Однак технологія вимірювання температури у термопарах зовсім інша. Термопари мають два дроти всередині зонда, що найчастіше містять нікель і хром. При контакті з високими температурами два проводи створюють електричну напругу, яка вимірюється і порівнюється з певною температурою, яка потім відображається на цифровому дисплеї.

Ви можете замовити термометри для харчової промисловості за доступними цінами, оформивши замовлення з доставкою Новою Поштою або іншими перевізниками. Скористайтеся консультацією менеджера для допомоги з вибором чи оплатою товару!

Щe більшe cxoжиx пpoпoзицій дивітьcя у poзділі Вимірювачі температури
Читати всe
Приховати
Ціни на популярні товари
Порівняння
Обране